MILJØ

Hos Dantryk tager vi miljøet alvorligt. Derfor benytter vi primært papir som er skovet under under ansvarlige forhold  og som har FSC® certificering. Langt det meste af vores papir, er baseret på træ skovet i finske og svenske skove. Derved opnår vi også kortere vej fra skov til trykkeri.

Papir er grundlæggende et miljøvenligt produkt. Det er lavet af plantefibre og indgår i naturens kredsløb. Når det træ der benyttes til papirproduktion vokser, optager det co2 gennem blade og nåle. Papir kan genbruges fem til seks gange og ender som regel som emballage eller æggebakker. 

Vores fælles natur er vores fælles ansvar. Derfor er vores miljøcertificeringer en mærkesag for os. Hos Dantryk kan du få lavet tryksager, som er FSC® certificeret. Derudover kan vi også levere tryksager med Svanemærkning. Du kan naturligvis også kombienre de to mærkninger. 

 

FSC®

Med FSC® producerede tryksager, sikrer du verdens mest abitiøse certificering, når det gælder ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ og papir.

God skovdrift sikrer bæredygtighed, ved at skovens biologiske mangfoldighed, produktivitet og økologiske processer opretholdes. FSC skove fælder ikke mere skov, end der reproduceres. Derudover foretages skovningen på en måde, der også giver lokale og indfødte befolkninger i området mulighed for at få gavn af skoven.

Skal du bruge en specifik FSC® certificering i forbindelse med din ordre hos os, er det vigtigt du gør os opmærksom på dette inden vi går i gang med opgaven.

Læs mere på FSC® egen hjemmeside www.fsc.dk

Du kan hente Dantryks FSC certifikater HER og HER

 

SVANEMÆRKET - DET OFFICIELLE NORDISKE MILJØMÆRKE

Svanemærket er for dig, der gerne vil tage et aktivt valg, når det gælder bæredygtighed.

Det er ikke kun slutproduktet der er i fokus. Svanemærket ser på hele produktets livscyklus, og ser derfor på hvert enkelt led i produktionskæden. Svanemærket er derfor din garanti for at alle led i kæden overholder samme standard.

Svanemærket har fokus på alle faktorer fra råvare til affald. Svanemærket er derfor også din garanti for at vores leverandører overholder deres del af vores fælles ansvar for miljøet. 

Læs mere om Svanemærket på www.ecolabel.dk

Du kan hente Dantryks Svanemærkecertificering HER

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok