DOWNLOAD & GUIDES

FOLIETYPER

Det er vigtigt at vælge den rigtige folie til den enkelte opgave. Der kan være mange ting at tage stilling til. Du kan læse mere omkring de enkelte folier, og hvad man skal være opmærksom på her. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe, og få en snak med vores kompetente medarbejdere. 

PLAN ELLER KURVET OVERFLADE?
Er det en plan flade? Så bør kampagne eller kvalitetsfolie være fint. Kurvede flader kræver en 2D/3D folie.

UNDERLAG
Vindue eller glat overflade? Så virker det meste folie. Mursten og tapet kan være en udfordning, hvis man ikke bruger en ekstra aggressiv klæber.

HVOR SKAL DEN SIDDE?
Skal den sidde et sted, hvor der er mulighed for slag el. meget berøring? I så fald vil vi anbefale en beskyttelseslaminat. Er temperaturen enten meget lav eller høj, bør en special folie være at foretrække.

HVOR LANG TID?
Skal folien blot sidde i en kampagne periode, er der ingen grund til at benytte en dyr kvalitetsfolie. Kampagnefolien vil dog krympe over tid, og er derfor ikke altid god til langtidsbudskaber.

MONTERING
Hvis folien skal monteres til kant på et vindue, er det altid en god ide at tillægge 10mm til dit format. Et vindue kan være skævt eller gummilisten kan sidde forskelligt. Ved at tillægge format, undgår du at folien gaber i siderne og skærer blot efterfølgende det overskydende folie af.

KAMPAGNEFOLIE
Velegnet til korttidsbudskaber og mellemlange opgaver indendørs og udendørs. Monteres på plane flader: fx vindue el. plader. God tykkelse til montering. Folien er monomerisk og vil derfor krympe en smule. Kan monteres i vand.

KVALITETSFOLIE
Polymerisk folie. Velegnet til indendørs og udendørs opgaver til langtidsbudskaber. Folien er polymerisk hvilket betyder at den ikke trækker sig sammen. Kan monteres i vand.

KANALFOLIE
Velegnet til indendørs og udendørs opgaver. Kan monteres på let kurvede overflader; bl.a. skilte, vinduer og bildekorationer. Folien har luftkanaler i klæberen, hvilket gør det nemmere at montere uden der opstår luftbobler. Skal derfor tørmonteres.

SKÆREFOLIE
Vi har et stort udvalg af farvet skærefolie, som passer til lige den opgave du skal løse. Der er mange blanke farver, matte farver, semi-transparente og sandblæste folier. Velegent til skilte, tekster, logoer, bildekoration, vinduer, vægdekorationer, udstillinger og meget mere. 

 

 

 


GULVFOLIE
Alle vores gulvfolier er min. R9 non-slip godkendt. De har en ru overflade, som gør mediet skridsikkert. Fås i forskellige varianter alt efter holdbarhed.

KAMPAGNE:
Effektiv gulvreklame til kampagner. Printet direkte på ru overflade. Gulvfolien er R10 non-slip godkendt. Slidstyrken er rimelig god men kun til kampagner. Til indendørs brug. Den er let at afmontere og smider ikke lim. Overflade afrenses inden montering. Tørmonteres.

KVALITET:
Printes på en polymerisk folie. Lamineret med gulvlaminat som er R11 non-slip godkendt. Op til 3 års holdbarhed indendørs. 3-6 mdr’s udendørs med kantforsegling. Til plane flader. 

ONEWAY VISION FOLIE
Hvid blank printfolie med sort bagside. Oneway vision gør det svært at kigge ind (fra printets side), men nemt at kigge ud fra indersiden. En god løsning til butikker som stadig gerne vil have udsyn og lys ind. 
Kun til plane flader/glas.

2D / 3D BILFOLIE
Kan monteres på kurvede overflader og i fordybninger. 
2D folie er god til delvis indpakning. 3D folie er den perfekte løsning til hele bilindpakninger samt til former og falser. Kan med fordel indvarmes i forbindelse med montering i dybe falser. Klæber er repositionerbar med mikro luftkanaler som ikke ses på overfladen.
 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok