Telefon: 97 95 20 00      Mail: dantryk@dantryk.dk

TRYK

SKILTE / BANNERE 

Synlighed i lokalområdet

Hos Dantryk finder du et rigt udvalg af skilte og bannere. Uanset om dit skilt skal være inde eller ude, er der hos Dantryk tænkt på detaljen. Alle vores skilte, er tilpasset det danske klima, så du også i fremtiden er sikret et godt skilt.

Et skilt kan være mange ting – det kan være et skilt, der viser hvor din virksomhed har til huse – det kan være et skilt der hjælper besøgende rundt i din virksomhed. Det kan vise gode tilbud, og tusinde andre ting. Vores team af dygtige grafikere, hjælper dig med at vise det helt rigtige budskab.

Er din virksomhed sponsor for en forening, er vi naturligvis også leveringsdygtige i bandereklamer. Uanset om din bandereklame er inde eller ude, er vi klar med det praktiske. Vi er proaktive, og vi tager derfor nøje højde for placeringen, så valg af materiale og budskab afspejler de omgivelser hvor bandereklamen er placeret.

Håndværkerskilte.

I Danmark skal alle håndværkere der arbejder på en byggeplads, stille med et såkaldt ” håndværkerskilt”. Derfor kan du hos Dantryk købe et håndværkerskilt, der foruden at opfylde alle lovens krav, også kan stå mål med det danske klima. Selve skiltet er fremstillet af vejrbestandig plast i centrum og aluminium på de yderste flader.

Alle vores skilterammer er varm-galvaniserede og fremstillet i Danmark. Du får derfor et yderst holdbart produkt, der kan stå mål med det danske klima. 

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på dine håndværkerskilte.

Bannere

Bannere

Vi har gjort det nemt for dig at finde den rette pris på dit banner.

Alle priser er ekskl. moms.

Brug nedenstående beregner til at finde din pris eller kontakt os med dine ønsker.

Husk at sikre dig dine PDF filer er trykklare. Læs mere om trykklare PDF filer her.


Indlæser...

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok