Telefon: 97 95 20 00      Mail: dantryk@dantryk.dk

ONLINEBESTILLING

MERCHANDICE

FIRMAGAVER

 

 

Firmagaver, medarbejdergaver og kundegaver
Gennem vores samarbejdspartner Mercoprint gør vi Firmagaveindkøb til en behagelig oplevelse. Ikke kun for jer, men også for dem der skal modtage en gave fra jer. Vi har et stort udvalg af firmagaver, medarbejdergaver og kundegaver i alle prisklasser.

Gaveshop
Hos os kan du vælge at få en gaveshop på nettet. Dem der skal modtage din gave, logger via vores hjemmeside ind på vores gaveportal. Her kan de vælge for et bestemt beløb i hele vores sortiment, som vi har aftalt med dig på forhånd - eller - de kan vælge mellem et udvalg af vores produkter. Systemet er yderst fleksibel, og du sikrer at du giver en gave som værdsættes og ikke skal byttes.

Vores store gavekatalog
Til dig som gerne vil have en mere traditionel tilgang til dine gaver har vi vores store trykte Firmagavekatalog. Vælger du fra vores katalog, kan vi efter aftale varetage indpakning og individuel forsendelse til dine modtagere. Du kan naturligvis også få tilsendt hele ordren til en adresse. Ønsker du et mix af flere Firmagaver i en, kan vi naturligvis også varetage dette. Fleksibilitet og imødekommenhed er vores tilgangsvinkel til tingene.

Firmagaver til mere end bare jul
Uanset om du vælger vores gaveshop eller fra vores katalog, vil du opdage, at vores gaver ikke er låst til en bestemt højtid. Hos os kan du finde gaver til hele året og til enhver lejlighed. Vores gaveprodukter spænder vidt, og vi har blandt andet flere kendte danske og internationale brands og designere i vores sortiment.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok